サラダのトッピングに、にんにくチップはいかがでしょうか?

0

    おはようございます。鹿児島で農業している薩摩の薫農園の鹿児島にんにくブログです。【我が家の元気の素】薫のにんにくグッズを通信販売やマルシェ、店頭販売にて皆様にお届けしています。

     

    今日は、「薫のにんにくチップ」ブログです。

     

    サラダのトッピングに薫のにんにくチップを使用しました!

    ▲【材料】

    薫のにんにくチップ、タコ、アボカド、きゅうり、お好きなドレッシング

     

    材料を切ってお好きなドレッシングで混ぜ合わせて、トッピングに薫のにんにくチップを砕いてふりかけて出来上がり!!

    今回は、市販のゴマドレを使用。

     

    このチップがあるのと無いのでは、全くお味が違います。

    にんにく好きはもちろん、是非、後ひと押しにご利用下さい!!

     

    薫のにんにくチップ

     

     


    薫のにんにくチップは、フレッシュにんにくをスライスして乾燥させただけのシンプルチップです。

     

    保存が長くきき常温で保管出来、生のにんにくの様に、にんにくをお楽しみ頂け、更ににんにくの皮を剥く手間も無く匂いも手に付かないのでとても使い勝手のいいにんにくチップです。

    購入されるお客様は、一気に大量に購入される、陰ながらのエース商品です!

     

    そのまま食べると、にんにくが凝縮されているのでビックリすると思います。

     

    炒め物、ステーキ、パスタ、ピザ、焼飯、等調理して頂くのがオススメです!

     

    是非、薫のにんにくチップでワンランクアップ料理楽しんで下さい〜!

     

    それでは、今日も薫のにんにく食べて元気で参りましょう!

     

    美味しい薫のにんにくはこちらから↓ 

    鹿児島産黒にんにく専門店 薩摩の薫農園 ネットショップ

     

     


    黒にんにく効果・効能 ガン予防、免疫力アップ、抗酸化作用、老化防止、アンチエイジング、血液サラサラ、風邪予防、インフルエンザ予防、精力増強作用、抗菌作用、強肝作用、コレステロールの抑制作用、高血圧の予防、更年期障害の予防、便秘の予防、冷え性改善、食欲の増進、ホルモンの分泌促進

     

    #サラダのトッピング #にんにくチップ

     

    Good morning.  This is the Kagoshima garlic blog of Satsuma's Kaori Farm, which is farming in Kagoshima.  [Genji of my home] Kaoru garlic goods are delivered to everyone by mail order, Marche, and over-the-counter sales.

     

     Today is the "Kaori garlic chip" blog.

     

     I used Kaori’s garlic chips as a topping for the salad!

     

     ▲ [Material]

     Kaori garlic chips, octopus, avocado, cucumber, your favorite dressing

     

     Cut the ingredients, mix them with your favorite dressing, crush and sprinkle Kaori’s garlic chips on the toppings!  !!

     This time, I used a commercially available sesame seed.

     

     The taste is completely different with and without this chip.

     If you like garlic, of course, please use it as a boost!  !!

     

     

     ▲ Kaori garlic chips

     Kagoshima garlic scented black garlic mail order

     kaorinokuroninniku.jp

     360 yen

     View product

     

     

     Kaori  garlic chips are simple chips made by slicing and drying fresh garlic.

     

     It is a very easy-to-use garlic chip because it can be stored for a long time and can be stored at room temperature, you can enjoy garlic like raw garlic, and you do not have to peel the garlic and you can not smell it.

     Customers who purchase it are ace products in the shadow, which are purchased in large quantities at once!

     

     If you eat it as it is, you will be surprised because the garlic is condensed.

     

     We recommend cooking stir-fried foods, steaks, pasta, pizza, grilled rice, etc.!

     

     By all means, enjoy a higher-grade dish with Kaoru's garlic chips!

     

     Let's eat Kaori garlic today and come back!

     

     Click here for delicious Kaoru garlic ↓

     Kagoshima black garlic specialty store Satsuma Kaoru Farm online shop

     Kagoshima black garlic online shop mail order site Kagoshima prefecture black garlic mail order [Official]

     Kagoshima Prefecture's Kagoshima black garlic mail order is an effective black garlic for recovery from fatigue.  We will deliver the power of Satsuma to those who do their best through department store events and mail-order sales.  Black garlic recipe information using the popular black garlic is also popular.

     Link

     kaorinokuroninniku.jp

     

     Black garlic effect / efficacy Cancer prevention, immunity enhancement, antioxidant effect, anti-aging, anti-aging, blood smoothness, cold prevention, influenza prevention, energy enhancement effect, antibacterial effect, strong liver effect, cholesterol suppression effect, prevention of hypertension  , Prevention of menopause, prevention of constipation, improvement of poor circulation, promotion of appetite, promotion of hormone secretion

     

    美味しい黒にんにくの通販はこちら!美味しい黒にんにくの通販はこちら!

    にーぴなマニア販売店!

    0

      おはようございます。鹿児島で農業している薩摩の薫農園の鹿児島にんにくブログです。

      【我が家の元気の素】薫のにんにくグッズを通信販売やマルシェ、店頭販売にて皆様にお届けしています。

       

      今日は、「にーぴなマニア」東京販売店ブログです。

      ▲日比谷 鹿児島アンテナショップ

      さつまいもの館

       

      ▲川崎 おつけもの慶
       

      【にーぴなマニア】販売してます!

      ▲にーぴなマニア 塩味

      ▲にーぴなマニア カレー味

      ▲にーぴなマニア 激辛唐辛子

       

       

      にーぴなマニアとは、にんにくとピーナッツのお菓子です!

      是非、皆さんも新感覚の「にーぴなマニア」食べて下さい。

       

       

       

      美味しい薫のにんにくはこちらから↓ 

      鹿児島産黒にんにく専門店 薩摩の薫農園 ネットショップ

       

       


      黒にんにく効果・効能 ガン予防、免疫力アップ、抗酸化作用、老化防止、アンチエイジング、血液サラサラ、風邪予防、インフルエンザ予防、精力増強作用、抗菌作用、強肝作用、コレステロールの抑制作用、高血圧の予防、更年期障害の予防、便秘の予防、冷え性改善、食欲の増進、ホルモンの分泌促進

       

       

      Good morning.  This is the Kagoshima garlic blog of Satsuma Kaori Farm, which is farming in Kagoshima.

       [Genji of my home] Kaori garlic goods are delivered to everyone by mail order, Marche, and over-the-counter sales.

       

       Today is the "Nippina Mania" Tokyo retailer blog.

       

       ▲ Hibiya Kagoshima Antenna Shop

       Sweets Museum

       

       

       ▲ Kawasaki otsukemonokei

       

       [Nippina Mania] We are selling!

       

       ▲ Nippina Mania Salty

       

       ▲ Japanese mania curry flavor

       

       ▲ Nipina Mania Super spicy pepper

       

       

       Nippon Mania is a garlic and peanut candy!

       By all means, please eat a new sense of "Nippina Mania".

       

       

       

       Click here for delicious Kaori garlic ↓

       Kagoshima black garlic specialty store Satsuma Kaoru Farm online shop

       Kagoshima black garlic online shop mail order site Kagoshima prefecture black garlic mail order [Official]

       Kagoshima Prefecture's Kagoshima black garlic mail order is an effective black garlic for recovery from fatigue.  We will deliver the power of Satsuma to those who do their best through department store events and mail-order sales.  Black garlic recipe information using the popular black garlic is also popular.

       Link

       kaorinokuroninniku.jp

       

      #にんにく #お菓子

      美味しい黒にんにくの通販はこちら!美味しい黒にんにくの通販はこちら!

      にんにく植え付け!

      0

        おはようございます。鹿児島で農業している薩摩の薫農園の鹿児島にんにくブログです。

        【我が家の元気の素】薫のにんにくグッズを通信販売やマルシェ、店頭販売にて皆様にお届けしています。

         

        2020年にんにく植え付け始まりました!

        in霧島

        ▲にんにくの植え付けスタートしました。

        にんにく一粒一粒丁寧に植えていきます!

         

        ▲皆んなで植え付け!

        美味しいにんにくが出来ますように!!

         

        ▲どんどん作業を進めて行きます!

        ▲私のお父さん!!

        私のお父さんの作るにんにくは世界一です!

         

        にんにくは、年に1度しか収穫が出来ず10月頃に植え付け早くて来年の4月頃から収穫が始まります。

         

        土の中で過ごす時間が長いので、土作りにはとってもこだわっています!!

         

        ▲にんにくの種

         

        いっだましいで、必ず成し遂げようと心に誓うにんにく事業、私にとって大事な日です。

         

        超スーパーわがまま、ワンマン娘でごめんなさい!

        ありがた迷惑かもしれないけど、目指せ「味の素」で夢はでっかくロマン農業で親孝行?頑張ります!

         

        毎年毎年、協力してくる人が増え本当にありがたいです!感謝しています!!

        今週末は、私もにんにく植え付け鹿児島現場に駆け付けます!

        にんにく植え付け最盛期、とっても美味しい元気になるにんにく生産頑張ります!!

         

         

        美味しい薫のにんにくはこちらから↓ 

        鹿児島産黒にんにく専門店 薩摩の薫農園 ネットショップ

         

         

         

         

        Good morning.  This is the Kagoshima garlic blog of Satsuma Kaori Farm, which is farming in Kagoshima.

         [Genji of my home] Kaoru garlic goods are delivered to everyone by mail order, Marche, and over-the-counter sales.

         

         Garlic planting started in 2020!

         in Kirishima

         

         ▲ We have started planting garlic.

         We will carefully plant each garlic grain!

         

         ▲ Planting with everyone!

         I hope you can make delicious garlic!  !!

         

         

         ▲ We will continue to work on it!

         

         ▲ My dad!  !!

         The garlic that my dad makes is the best in the world!

         

         Garlic can only be harvested once a year and is planted early around October, with harvesting starting around April next year.

         

         I spend a lot of time in the soil, so I am very particular about making the soil!  !!

         

         

         ▲ Garlic seeds

         

         It's an important day for me, a garlic business that I swear to achieve.

         

         I'm sorry for being a super selfish, one-man girl!

         It may be a nuisance, but aim for "Ajinomoto" and your dream is huge. Is it filial piety in romantic agriculture?  I will do my best!

         

         I am really grateful that the number of people who cooperate with us increases year by year!  We appreciate!  !!

         This weekend, I will be rushing to the garlic planting site!

         At the peak of garlic planting, we will do our best to produce garlic that will be very delicious and energetic!  !!

         

         

         Click here for delicious Kaori garlic ↓

         Kagoshima black garlic specialty store Satsuma Kaoru Farm online shop

         Kagoshima black garlic online shop mail order site Kagoshima prefecture black garlic mail order [Official]

         Kagoshima Prefecture's Kagoshima black garlic mail order is an effective black garlic for recovery from fatigue.  We will deliver the power of Satsuma to those who do their best through department store events and mail-order sales.  Black garlic recipe information using the popular black garlic is also popular.

         Link

         kaorinokuroninniku.jp

         

         

        #にんにく植え付け #にんにく生産 😊#鹿児島

        美味しい黒にんにくの通販はこちら!美味しい黒にんにくの通販はこちら!

        麦味噌作り!

        0

          おはようございます。鹿児島で農業している薩摩の薫農園の鹿児島にんにくブログです。

          【我が家の元気の素】薫のにんにくグッズを通信販売やマルシェ、店頭販売にて皆様にお届けしています。

           

          今日は、麦味噌作り方ブログです。

           

          麦味噌とは、

          その名の通り麦が原材料に含まれる味噌です。

          ただの麦ではなく麦麹が含まれているのが特徴的です。食物繊維とタンパク質が多めで、塩分は少なめの甘くて香り豊かな九州地方でよく食べられる味噌です!

           

          ▲前日にしっかり大豆を洗い、お水を沢山吸わせ蒸します。

          【ポイント】

          大豆をしっかり洗う!

          3倍の水に漬ける!

          18時間以上漬ける!

          ▲麦麹と塩を混ぜ合わせる。

          ▲塩麦麹、大豆をしっかり混ぜ合わせていきます。
           

          ▲樽に麦味噌を入れます。

          【ポイント】

          空気に触れるとカビの原因になるので、押す様にぐっぐっと敷きつめる。

           

          樽は直射日光の当たらない涼しい所で約10ヶ月熟成させます!!

          しっかり、発酵熟成されたら出来上がりです!!

           

           

          それから、味噌作りは大きなボールや鍋が必要です!

          今回は、10キロ作りました。


          ▲大きいボール、鍋。


          ▲外で蒸しました。

           

          10ヶ月後の発酵熟成した麦味噌楽しみです!!

          皆さんも是非、麦味噌作りチャレンジしてみて下さい!

          麦味噌で作る豚汁なんか最高です!

          食欲の秋ですね〜!!

           

           

          年を重ねるごとに

          筋トレ(10代20代)

          脳トレ(30代40代)

          腸トレ(50代〜)らしいです。

          発酵食品食べて、腸トレしましょー!!!

           

           

          そうそう、麦味噌と言えば

          【薫のバーニャカウダ味噌】にも麦味噌が使われています!

          ▲鹿児島県産のスパイシーで香り高いにんにくを使用。

          濃厚な麦味噌バーニャカウダは、大根一本食べられちゃうほど野菜が美味しくなるソースです。

          生野菜、温野菜に付けてお召し上がり下さい。

          他にも、ご飯のお供に!焼きおにぎりに!大さじ一杯とお湯で温まるスープとしてもおススメです。

          薫のバーニャカウダ味噌

           

           

           

          一つ一つ手作りの添加物を使用していないこだわりの一品です。

           

          薫のバーニャカウダは、鹿児島を代表するにんにくと麦味噌を使用し、ソースは温めてもよし、そのまま召しあがて頂いてもよしの鹿児島風バーニャカウダです。

           

          バーニャカウダとは?!

          イタリアのピエモンテ州を代表する冬の鍋料理です。

          テーブルの上に”フォイョ”と呼ばれる鍋を置き、火を通してディップソースを温め野菜を浸して食べるフォンデュに似た料理です。

          冷たいソースを使う場合はバーニャ・フレッダと呼ぶそうそです。

           

           

          それでは、今週も薫のにんにく食べて元気で参りましょう〜!!!

           

           

          美味しい薫のにんにくはこちらから↓ 

          鹿児島産黒にんにく専門店 薩摩の薫農園 ネットショップ

           

           


           

           

          #麦味噌作り方 #豚汁 #miso #recipe #バーニャカウダ #にんにく

           

          Good morning.  This is the Kagoshima garlic blog of Satsuma Kaori Farm, which is farming in Kagoshima.

           [Genji of my home] Kaori garlic goods are delivered to everyone by mail order, Marche, and over-the-counter sales.

           

           Today is a blog on how to make wheat miso.

           

           What is wheat miso?

           As the name suggests, it is a miso that contains wheat as a raw material.

           It is characteristic that it contains barley jiuqu, not just wheat.  It is a miso that is often eaten in the sweet and fragrant Kyushu region, which has a large amount of dietary fiber and protein and a low salt content!

           

           

           ▲ Wash the soybeans thoroughly the day before, soak in plenty of water and steam.

           【point】

           Wash the soybeans thoroughly!

           Soak in 3 times more water!

           Soak for over 18 hours!

           

           ▲ Mix barley jiuqu and salt.

           

           ▲ Mix salted barley jiuqu and soybeans well.

           

           

           ▲ Put wheat miso in a barrel.

           【point】

           If you touch the air, it will cause mold, so spread it tightly as if you were pushing it.

           

           The barrels are aged for about 10 months in a cool place out of direct sunlight!  !!

           

           Also, making miso requires a big bowl or pot!

           This time, I made 10 kg.

           

           ▲ Large balls and pots.

           

           

           ▲ Steamed outside.

           

           

           Miso soon learned that he couldn't eat it!

           I am looking forward to the fermented and aged wheat miso 10 months later!  !!

           

           

           Oh yeah, speaking of wheat miso

           Wheat miso is also used in [Kaoru's Bagna cauda miso]!

           

           ▲ Spicy and fragrant garlic from Kagoshima prefecture is used.

           Rich wheat miso Bagna cauda is a sauce that makes vegetables delicious enough to eat one radish.

           Please enjoy with raw vegetables and warm vegetables.

           Besides, to accompany rice!  For grilled rice balls!  It is also recommended as a soup that is warmed with a tablespoon and hot water.

           It is a discerning dish that does not use handmade additives one by one.

           

           Kagoshima's Bagna cauda is a Kagoshima-style Bagna cauda that uses Kagoshima's representative garlic and wheat miso, and the sauce can be warmed or served as it is.

           

           What is Bagna Cauda?  !!

           It is a winter hot pot dish that represents the state of Piedmont in Italy.

           It is a fondue-like dish in which a pot called "foyo" is placed on the table, the dip sauce is warmed by heating, and the vegetables are soaked.

           When using a cold sauce, it is called Bagna Fredda.

           

           By all means, please enjoy delicious wheat miso!

           The pork soup made with wheat miso is also the best!

           

           

           

           #How to make wheat miso #Butajiru #miso #recipe

           

           

          美味しい黒にんにくの通販はこちら!美味しい黒にんにくの通販はこちら!

          麦味噌作り!

          0

            おはようございます。鹿児島で農業している薩摩の薫農園の鹿児島にんにくブログです。

            【我が家の元気の素】薫のにんにくグッズを通信販売やマルシェ、店頭販売にて皆様にお届けしています。

             

            今日は、麦味噌作り方ブログです。

             

            麦味噌とは、

            その名の通り麦が原材料に含まれる味噌です。

            ただの麦ではなく麦麹が含まれているのが特徴的です。食物繊維とタンパク質が多めで、塩分は少なめの甘くて香り豊かな九州地方でよく食べられる味噌です!

             

            ▲前日にしっかり大豆を洗い、お水を沢山吸わせ蒸します。

            【ポイント】

            大豆をしっかり洗う!

            3倍の水に漬ける!

            18時間以上漬ける!

            ▲麦麹と塩を混ぜ合わせる。

            ▲塩麦麹、大豆をしっかり混ぜ合わせていきます。
             

            ▲樽に麦味噌を入れます。

            【ポイント】

            空気に触れるとカビの原因になるので、押す様にぐっぐっと敷きつめる。

             

            樽は直射日光の当たらない涼しい所で約10ヶ月熟成させます!!

            しっかり、発酵熟成されたら出来上がりです!!

             

             

            それから、味噌作りは大きなボールや鍋が必要です!

            今回は、10キロ作りました。


            ▲大きいボール、鍋。


            ▲外で蒸しました。

             

            10ヶ月後の発酵熟成した麦味噌楽しみです!!

            皆さんも是非、麦味噌作りチャレンジしてみて下さい!

            麦味噌で作る豚汁なんか最高です!

            食欲の秋ですね〜!!

             

             

            年を重ねるごとに

            筋トレ(10代20代)

            脳トレ(30代40代)

            腸トレ(50代〜)らしいです。

            発酵食品食べて、腸トレしましょー!!!

             

             

            そうそう、麦味噌と言えば

            【薫のバーニャカウダ味噌】にも麦味噌が使われています!

            ▲鹿児島県産のスパイシーで香り高いにんにくを使用。

            濃厚な麦味噌バーニャカウダは、大根一本食べられちゃうほど野菜が美味しくなるソースです。

            生野菜、温野菜に付けてお召し上がり下さい。

            他にも、ご飯のお供に!焼きおにぎりに!大さじ一杯とお湯で温まるスープとしてもおススメです。

            薫のバーニャカウダ味噌

             

             

             

            一つ一つ手作りの添加物を使用していないこだわりの一品です。

             

            薫のバーニャカウダは、鹿児島を代表するにんにくと麦味噌を使用し、ソースは温めてもよし、そのまま召しあがて頂いてもよしの鹿児島風バーニャカウダです。

             

            バーニャカウダとは?!

            イタリアのピエモンテ州を代表する冬の鍋料理です。

            テーブルの上に”フォイョ”と呼ばれる鍋を置き、火を通してディップソースを温め野菜を浸して食べるフォンデュに似た料理です。

            冷たいソースを使う場合はバーニャ・フレッダと呼ぶそうそです。

             

             

            それでは、今週も薫のにんにく食べて元気で参りましょう〜!!!

             

             

            美味しい薫のにんにくはこちらから↓ 

            鹿児島産黒にんにく専門店 薩摩の薫農園 ネットショップ

             

             


             

             

            #麦味噌作り方 #豚汁 #miso #recipe #バーニャカウダ #にんにく

             

            Good morning.  This is the Kagoshima garlic blog of Satsuma Kaori Farm, which is farming in Kagoshima.

             [Genji of my home] Kaori garlic goods are delivered to everyone by mail order, Marche, and over-the-counter sales.

             

             Today is a blog on how to make wheat miso.

             

             What is wheat miso?

             As the name suggests, it is a miso that contains wheat as a raw material.

             It is characteristic that it contains barley jiuqu, not just wheat.  It is a miso that is often eaten in the sweet and fragrant Kyushu region, which has a large amount of dietary fiber and protein and a low salt content!

             

             

             ▲ Wash the soybeans thoroughly the day before, soak in plenty of water and steam.

             【point】

             Wash the soybeans thoroughly!

             Soak in 3 times more water!

             Soak for over 18 hours!

             

             ▲ Mix barley jiuqu and salt.

             

             ▲ Mix salted barley jiuqu and soybeans well.

             

             

             ▲ Put wheat miso in a barrel.

             【point】

             If you touch the air, it will cause mold, so spread it tightly as if you were pushing it.

             

             The barrels are aged for about 10 months in a cool place out of direct sunlight!  !!

             

             Also, making miso requires a big bowl or pot!

             This time, I made 10 kg.

             

             ▲ Large balls and pots.

             

             

             ▲ Steamed outside.

             

             

             Miso soon learned that he couldn't eat it!

             I am looking forward to the fermented and aged wheat miso 10 months later!  !!

             

             

             Oh yeah, speaking of wheat miso

             Wheat miso is also used in [Kaoru's Bagna cauda miso]!

             

             ▲ Spicy and fragrant garlic from Kagoshima prefecture is used.

             Rich wheat miso Bagna cauda is a sauce that makes vegetables delicious enough to eat one radish.

             Please enjoy with raw vegetables and warm vegetables.

             Besides, to accompany rice!  For grilled rice balls!  It is also recommended as a soup that is warmed with a tablespoon and hot water.

             It is a discerning dish that does not use handmade additives one by one.

             

             Kagoshima's Bagna cauda is a Kagoshima-style Bagna cauda that uses Kagoshima's representative garlic and wheat miso, and the sauce can be warmed or served as it is.

             

             What is Bagna Cauda?  !!

             It is a winter hot pot dish that represents the state of Piedmont in Italy.

             It is a fondue-like dish in which a pot called "foyo" is placed on the table, the dip sauce is warmed by heating, and the vegetables are soaked.

             When using a cold sauce, it is called Bagna Fredda.

             

             By all means, please enjoy delicious wheat miso!

             The pork soup made with wheat miso is also the best!

             

             

             

             #How to make wheat miso #Butajiru #miso #recipe

             

             

            美味しい黒にんにくの通販はこちら!美味しい黒にんにくの通販はこちら!

            麦味噌作り!

            0

              おはようございます。鹿児島で農業している薩摩の薫農園の鹿児島にんにくブログです。

              【我が家の元気の素】薫のにんにくグッズを通信販売やマルシェ、店頭販売にて皆様にお届けしています。

               

              今日は、麦味噌作り方ブログです。

               

              麦味噌とは、

              その名の通り麦が原材料に含まれる味噌です。

              ただの麦ではなく麦麹が含まれているのが特徴的です。食物繊維とタンパク質が多めで、塩分は少なめの甘くて香り豊かな九州地方でよく食べられる味噌です!

               

              ▲前日にしっかり大豆を洗い、お水を沢山吸わせ蒸します。

              【ポイント】

              大豆をしっかり洗う!

              3倍の水に漬ける!

              18時間以上漬ける!

              ▲麦麹と塩を混ぜ合わせる。

              ▲塩麦麹、大豆をしっかり混ぜ合わせていきます。
               

              ▲樽に麦味噌を入れます。

              【ポイント】

              空気に触れるとカビの原因になるので、押す様にぐっぐっと敷きつめる。

               

              樽は直射日光の当たらない涼しい所で約10ヶ月熟成させます!!

              しっかり、発酵熟成されたら出来上がりです!!

               

               

              それから、味噌作りは大きなボールや鍋が必要です!

              今回は、10キロ作りました。


              ▲大きいボール、鍋。


              ▲外で蒸しました。

               

              10ヶ月後の発酵熟成した麦味噌楽しみです!!

              皆さんも是非、麦味噌作りチャレンジしてみて下さい!

              麦味噌で作る豚汁なんか最高です!

              食欲の秋ですね〜!!

               

               

              年を重ねるごとに

              筋トレ(10代20代)

              脳トレ(30代40代)

              腸トレ(50代〜)らしいです。

              発酵食品食べて、腸トレしましょー!!!

               

               

              そうそう、麦味噌と言えば

              【薫のバーニャカウダ味噌】にも麦味噌が使われています!

              ▲鹿児島県産のスパイシーで香り高いにんにくを使用。

              濃厚な麦味噌バーニャカウダは、大根一本食べられちゃうほど野菜が美味しくなるソースです。

              生野菜、温野菜に付けてお召し上がり下さい。

              他にも、ご飯のお供に!焼きおにぎりに!大さじ一杯とお湯で温まるスープとしてもおススメです。

              薫のバーニャカウダ味噌

               

               

               

              一つ一つ手作りの添加物を使用していないこだわりの一品です。

               

              薫のバーニャカウダは、鹿児島を代表するにんにくと麦味噌を使用し、ソースは温めてもよし、そのまま召しあがて頂いてもよしの鹿児島風バーニャカウダです。

               

              バーニャカウダとは?!

              イタリアのピエモンテ州を代表する冬の鍋料理です。

              テーブルの上に”フォイョ”と呼ばれる鍋を置き、火を通してディップソースを温め野菜を浸して食べるフォンデュに似た料理です。

              冷たいソースを使う場合はバーニャ・フレッダと呼ぶそうそです。

               

               

              それでは、今週も薫のにんにく食べて元気で参りましょう〜!!!

               

               

              美味しい薫のにんにくはこちらから↓ 

              鹿児島産黒にんにく専門店 薩摩の薫農園 ネットショップ

               

               


               

               

              #麦味噌作り方 #豚汁 #miso #recipe #バーニャカウダ #にんにく

               

              Good morning.  This is the Kagoshima garlic blog of Satsuma Kaori Farm, which is farming in Kagoshima.

               [Genji of my home] Kaori garlic goods are delivered to everyone by mail order, Marche, and over-the-counter sales.

               

               Today is a blog on how to make wheat miso.

               

               What is wheat miso?

               As the name suggests, it is a miso that contains wheat as a raw material.

               It is characteristic that it contains barley jiuqu, not just wheat.  It is a miso that is often eaten in the sweet and fragrant Kyushu region, which has a large amount of dietary fiber and protein and a low salt content!

               

               

               ▲ Wash the soybeans thoroughly the day before, soak in plenty of water and steam.

               【point】

               Wash the soybeans thoroughly!

               Soak in 3 times more water!

               Soak for over 18 hours!

               

               ▲ Mix barley jiuqu and salt.

               

               ▲ Mix salted barley jiuqu and soybeans well.

               

               

               ▲ Put wheat miso in a barrel.

               【point】

               If you touch the air, it will cause mold, so spread it tightly as if you were pushing it.

               

               The barrels are aged for about 10 months in a cool place out of direct sunlight!  !!

               

               Also, making miso requires a big bowl or pot!

               This time, I made 10 kg.

               

               ▲ Large balls and pots.

               

               

               ▲ Steamed outside.

               

               

               Miso soon learned that he couldn't eat it!

               I am looking forward to the fermented and aged wheat miso 10 months later!  !!

               

               

               Oh yeah, speaking of wheat miso

               Wheat miso is also used in [Kaoru's Bagna cauda miso]!

               

               ▲ Spicy and fragrant garlic from Kagoshima prefecture is used.

               Rich wheat miso Bagna cauda is a sauce that makes vegetables delicious enough to eat one radish.

               Please enjoy with raw vegetables and warm vegetables.

               Besides, to accompany rice!  For grilled rice balls!  It is also recommended as a soup that is warmed with a tablespoon and hot water.

               It is a discerning dish that does not use handmade additives one by one.

               

               Kagoshima's Bagna cauda is a Kagoshima-style Bagna cauda that uses Kagoshima's representative garlic and wheat miso, and the sauce can be warmed or served as it is.

               

               What is Bagna Cauda?  !!

               It is a winter hot pot dish that represents the state of Piedmont in Italy.

               It is a fondue-like dish in which a pot called "foyo" is placed on the table, the dip sauce is warmed by heating, and the vegetables are soaked.

               When using a cold sauce, it is called Bagna Fredda.

               

               By all means, please enjoy delicious wheat miso!

               The pork soup made with wheat miso is also the best!

               

               

               

               #How to make wheat miso #Butajiru #miso #recipe

               

               

              美味しい黒にんにくの通販はこちら!美味しい黒にんにくの通販はこちら!

              新宿ルミネマルシェ出店!

              0

                おはようございます。鹿児島で農業している薩摩の薫農園の鹿児島にんにくブログです。【我が家の元気の素】薫のにんにくグッズを通信販売やマルシェ、店頭販売にて皆様にお届けしています。

                 

                本日も新宿ルミネアグリマルシェNewoman

                13時〜20時まで出店してます!

                ▲薩摩の薫農園

                 

                二子玉川ふたこ座マルシェでもご一緒させて頂いてる

                農業女子群馬 長谷川農園さんもご出店しています!

                ▲群馬から早朝の直送新鮮野菜

                 

                写真奥、新作のにーぴなマニア3種類お買上げ頂きました!

                実食中!!

                新作のにーぴなマニア「激辛唐辛子」

                本当に辛いです〜と言ったのに、一気に食べて皆様涙目でゴホゴホしてました!!

                辛いです!

                唐辛子の使い方タイ人に教えてもらいました!!

                要注意!

                ▲農福連に取り組んでいて、福祉にも力を入れている長谷川農園さんのお野菜は、二子玉川でも新宿でも人気の農家です!

                是非、お立ち寄り下さい!!

                 

                 

                先日南青山のルミネマルシェでコラボピザ作って頂いた人気のピザ屋さん800°degreespizzaria!

                ▲新宿店

                マルシェでお買い物して頂くと

                ▲800°degreespizzariaの10%オフのチケットとミネラルウォータープレゼント中です!
                本日も皆様のお越しお待ちしてます!
                 

                 

                話変わりまして地元鹿児島での販売店

                ▲谷山たわわタウン

                ▲Aコープ桜ヶ丘

                ▲おいどん市場与次郎

                ▲物産館七ツ島

                ▲垂水はまびら道の駅

                ▲喜入 グリーンファーム

                ▲山形屋本格B1 ふるさとコーナー

                かご市、ゆめリア

                 

                鹿児島店も是非ご利用下さい!

                 


                それでは、本日も薫のにんにく食べて元気に参りましょう〜!

                 

                美味しい薫のにんにくはこちらから↓ 

                鹿児島産黒にんにく専門店 薩摩の薫農園 ネットショップ

                 

                 


                黒にんにく効果・効能 ガン予防、免疫力アップ、抗酸化作用、老化防止、アンチエイジング、血液サラサラ、風邪予防、インフルエンザ予防、精力増強作用、抗菌作用、強肝作用、コレステロールの抑制作用、高血圧の予防、更年期障害の予防、便秘の予防、冷え性改善、食欲の増進、ホルモンの分泌促進

                 

                 

                 

                Good morning.  This is the Kagoshima garlic blog of Satsuma Kaori Farm, which is farming in Kagoshima.  [Genji of my home] Kaori garlic goods are delivered to everyone by mail order, Marche, and over-the-counter sales.

                 

                 Shinjuku Newoman Lumine Agri Marche today

                 The store is open from 13:00 to 20:00!

                 

                 ▲ Satsuma's Kaori Farm

                 

                 I'm also with you at Futakotamagawa Futakoza

                 Agricultural girls Gunma Hasegawa Farm is also open!

                 

                 ▲ Fresh vegetables sent directly from Gunma in the early morning

                 

                 In the back of the photo, you have purchased 3 types of new Japanese enthusiasts!

                 During actual eating!  !!

                 New Japanese mania "Super spicy pepper"

                 I said it was really spicy, but I ate it all at once and everyone was sick with tears!  !!

                 it's spicy!

                 I asked a Thai person to teach me how to use peppers!  !!

                 Be careful!

                 

                 ▲ Hasegawa Farm's vegetables, which are working on the Nofuren and are also focusing on welfare, are popular farmers in both Futakotamagawa and Shinjuku!

                 Please drop in!  !!

                 

                 

                 800 ° degrees pizzaria, a popular pizza restaurant that made a collaboration pizza at LUMINE Marche in Minami Aoyama the other day!

                 

                 ▲ Shinjuku store

                 When you shop at Marche

                 

                 ▲ 10% off tickets for 800 ° degrees pizzaria and mineral water gifts!

                 We look forward to welcoming you today!

                 

                 

                 Changing the story, a store in Kagoshima

                 

                 ▲ Taniyama Tawawa Town

                 

                 ▲ A Corp Sakuragaoka

                 

                 ▲ Oidon Market Yojiro

                 

                 ▲ Bussankan Nanatsujima

                 

                 ▲ Tarumizu Hamabira Road Station

                 

                 ▲ Kiire Green Farm

                 

                 ▲ Yamakataya Authentic B1 Furusato Corner

                 Kago City, Dream Rear

                 

                 Please use it!

                 

                 

                 Let's eat Kaoru garlic today and come back to life!

                 

                 Click here for delicious Kaori garlic ↓

                 Kagoshima black garlic specialty store Satsuma Kaori Farm online shop

                 Kagoshima black garlic online shop mail order site Kagoshima prefecture black garlic mail order [Official]

                 Kagoshima Prefecture's Kagoshima black garlic mail order is an effective black garlic for recovery from fatigue.  We will deliver the power of Satsuma to those who do their best through department store events and mail-order sales.  Black garlic recipe information using the popular black garlic is also popular.

                 Link

                 kaorinokuroninniku.jp

                 

                 Black garlic effect / efficacy Cancer prevention, immunity enhancement, antioxidant effect, anti-aging, anti-aging, blood smoothness, cold prevention, influenza prevention, energy enhancing effect, antibacterial effect, strong liver effect, cholesterol suppression effect, prevention of hypertension  , Prevention of menopause, prevention of constipation, improvement of poor circulation, promotion of appetite, promotion of hormone secretion

                 

                #マルシェ #にんにく #鹿児島

                美味しい黒にんにくの通販はこちら!美味しい黒にんにくの通販はこちら!

                にんにくナンパでのエピソード

                0

                  おはようございます。鹿児島で農業している薩摩の薫農園の鹿児島にんにくブログです。【我が家の元気の素】薫のにんにくグッズを通信販売やマルシェ、店頭販売にて皆様にお届けしています。

                   

                  二子玉川ふたこ座マルシェご来店頂いた皆様ありがとうございました!

                   

                  店の前をフラフラ歩いてくる男性に、にんにくナンパしました!

                  その1

                  今夜のご飯は何か聞くとカツオだと言うから、だったら薫のにんにくたまり漬けを絶対購入するべきだとオススメしてお買い上げ頂きました!

                   

                  すると、翌日、昨日うちの主人がここで購入したにんにくたまり漬けが美味しくて、他の商品も欲しなって来ました〜!と奥様がご来店して下さいました。

                  ▲お客様より

                  カツオと薫のにんにくたまり漬け

                  奥様が写真撮って見せて下さいました。料理上手!

                  美味しく料理して下さってありがとうございました!

                  旦那さんも美味しく頂いて下さりありがとうございました!

                  薫のにんにくたまり漬け

                   

                   


                  にんにくナンパその2

                  先月の二子玉川ふたこ座マルシェでの話。

                  お疲れですか?と声かけるとお疲れだと言うので、だったら薫の黒にんにくを食べるべきだとオススメして薫の黒にんにくお買上げ下さいました。

                  すると、今月のマルシェに又来て下さり、

                  実は嘘だろうと思ってたけど、目覚めがスッキリするし、体が軽くなった、他のサプリ飲むよりこっちの方がいいと言ってリピートしに来て下さいました。

                  薫の黒にんにく

                   

                   


                  にんにくナンパで偶然と言う必然の出会いに感謝です!

                  来月11月23.24.25日二子玉川ふたこ座マルシェ又出店しますので皆様との再会楽しみにしています!!

                   

                   

                  最近、おじいちゃん、おばあちゃんからホームページを見たと言って電話連絡をよく頂きます。

                  ホームページは見れるけど、注文が出来ないとの事!

                  そんな方は是非、薫に直接つながるお電話でお問い合わせ下さい!

                  それぞれにあったにんにく商品ご案内します!

                  【公式】薩摩の薫農園website

                   

                   

                   

                  それでは、本日も薫のにんにく食べて元気に参りましょう!!

                   

                  【お知らせ】

                  10月22.23日新宿ルミネマルシェ出店

                   

                  黒にんにく効果・効能 

                  ガン予防、免疫力アップ、抗酸化作用、老化防止、アンチエイジング、血液サラサラ、風邪予防、インフルエンザ予防、精力増強作用、抗菌作用、強肝作用、コレステロールの抑制作用、高血圧の予防、更年期障害の予防、便秘の予防、冷え性改善、食欲の増進、ホルモンの分泌促進

                   

                   

                  Good morning.  This is the Kagoshima garlic blog of Satsuma's Kaori Farm, which is farming in Kagoshima.  [Genji of my home] Kaori garlic goods are delivered to everyone by mail order, Marche, and over-the-counter sales.

                   

                   Thank you to everyone who came to Futakotamagawa Futakoza Marche!

                   

                   I picked up garlic for a man walking around in front of the store!

                   Part 1

                   When I asked him what he was eating tonight, he said it was bonito, so I recommended that he should definitely buy Kaoru's garlic pickles!

                   

                   Then, the next day, the garlic pickles that my husband bought here yesterday were delicious, and I wanted other products too!  My wife came to the store.

                   

                   ▲ From the customer

                   Pickled bonito and scented garlic

                   Thank you for cooking deliciously!

                   

                   ▲ Kaoru garlic pickled in garlic

                   Kaoru garlic pickled in garlic --Kaoru black garlic Kagoshima prefecture black garlic mail order

                   kaorinokuroninniku.jp

                   800 yen

                   View product

                   

                   

                   Garlic Nampa Part 2

                   The story at Futakotamagawa Futakoza Marche last month.

                   Are you tired?  He said that he was tired, so he recommended that he should eat Kaoru's black garlic and bought Kaoru's black garlic.

                   Then, come back to this month's Marche,

                   I thought it was a lie, but he came to repeat me saying that he was awake and lighter, and that this is better than drinking other supplements.

                   

                   ▲ Kaori’s black garlic

                   Kagoshima black garlic 300g Kagoshima prefecture garlic Kagoshima black garlic mail order

                   kaorinokuroninniku.jp

                   3,000 yen

                   View product

                   

                   

                   Thank you for the inevitable encounter with garlic pick-up!

                   Next month, November 23.24.25, Futakotamagawa Futakoza Marche will open again, so I'm looking forward to seeing you again!  !!

                   

                   

                   Recently, I often get phone calls from my grandpa and grandma saying that they have seen the homepage.

                   I can see the homepage, but I can't order!

                   Please contact us by phone, which connects directly to Kaoru!

                   We will show you the garlic products that suit each one!

                   

                   ▲ [Official] Satsuma Kaori Farm website

                   Kagoshima black garlic online shop mail order site Kagoshima prefecture black garlic mail order [Official]

                   Kagoshima Prefecture's Kagoshima black garlic mail order is an effective black garlic for recovery from fatigue.  We will deliver the power of Satsuma to those who do their best through department store events and mail-order sales.  Black garlic recipe information using the popular black garlic is also popular.

                   Link

                   kaorinokuroninniku.jp

                   

                   Let's eat Kaori garlic today and come back to life!  !!

                   

                   【Notice】

                   October 22.23 Shinjuku LUMINE Marche store opened

                   

                   Black garlic effect / efficacy

                   Cancer prevention, immunity enhancement, antioxidant effect, anti-aging effect, anti-aging, blood smoothness, cold prevention, influenza prevention, energy boosting effect, antibacterial effect, strong liver effect, cholesterol suppression effect, hypertension prevention, menopause prevention  , Prevention of constipation, improvement of poor circulation, promotion of appetite, promotion of hormone secretion

                   

                  #にんにく #鹿児島 

                  美味しい黒にんにくの通販はこちら!美味しい黒にんにくの通販はこちら!

                  新宿ルミネアグリマルシェ出店!

                  0

                     

                    おはようございます。鹿児島で農業している薩摩の薫農園の鹿児島にんにくブログです。

                    【我が家の元気の素】薫のにんにくグッズを通信販売やマルシェ、店頭販売にて皆様にお届けしています。

                     

                    本日10月22日23日新宿ルミネアグリマルシェ出店!

                    13時〜20時まで。

                    場所 JR新宿駅ミライナタワー改札外

                    ▲ハロウィンリース作りました!

                    (にんにく、唐辛子食べられます)

                    実は以前、フラワーアレンジメントスクールに通っていて展示会も出したくらいお花好きです。

                    趣味、フラワーアレンジメント!

                    カーリーにも憧れ〜!!

                    ▲ハロウィンリース 大きいサイズ

                    にんにく4玉ぶらさがり!

                    ▲キッチンにもハロウィンリースを!!

                    にんにくと唐辛子、長持ちするので使いたい時にそこからとって料理に使って下さい!

                     

                    ▲大きいサイズ、小さいサイズ

                    今流行りの鬼除け、ドラキュラ除けにもご利用下さい!

                    ▲夜になるとクモが光ります。

                    ▲新宿ルミネアグリマルシェ

                    マルシェにもハロウィンリース持って行きます!!

                    皆様のお越しお待ちしています!

                     

                     

                     

                    続きまして霧島にんにく工場では、

                    シンガポール輸出配送が続いています!

                    ▲にーぴな塩味

                    ▲にーぴなカレー味

                    ▲にーぴな激辛唐辛子

                    ▲薫の塩麹にんにく

                    ▲薫の黒にんにく

                     

                    シンガポール販売先は

                      Isetan Scotts, 藏楽さんTanglin 、

                    Iroha Mart PlazaSingapura です!

                     

                     

                     

                    ロマン農業!

                    世界の食卓へお届け!!

                    にんにくを美味しく、おしゃれに、元気に!

                     

                     

                    それでは、今日も薫のにんにく食べて元気に参りましょう〜!!

                     

                    美味しい薫のにんにくはこちらから↓ 

                    鹿児島産黒にんにく専門店 薩摩の薫農園 ネットショップ

                     

                    黒にんにく効果・効能 ガン予防、免疫力アップ、抗酸化作用、老化防止、アンチエイジング、血液サラサラ、風邪予防、インフルエンザ予防、精力増強作用、抗菌作用、強肝作用、コレステロールの抑制作用、高血圧の予防、更年期障害の予防、便秘の予防、冷え性改善、食欲の増進、ホルモンの分泌促進

                     

                     

                    Good morning.  This is the Kagoshima garlic blog of Satsuma Kaori Farm, which is farming in Kagoshima.

                     [Genji of my home] Kaori garlic goods are delivered to everyone by mail order, Marche, and over-the-counter sales.

                     

                     Today, October 22nd and 23rd, Shinjuku LUMINE Agri Marche store opens!

                     From 13:00 to 20:00.

                     Location JR Shinjuku Station Miraina Tower Outside the ticket gate

                     

                     ▲ I made a Halloween wreath!

                     (You can eat garlic and pepper)

                     Actually, I used to go to a flower arrangement school and held an exhibition, so I like flowers.

                     Hobby, flower arrangement!

                     Longing for curly!  !!

                     

                     ▲ Halloween Wreath Large size

                     4 garlic balls hanging!

                     

                     ▲ Halloween wreath in the kitchen!  !!

                     Garlic and peppers last a long time, so take them when you want to use them for cooking!

                     

                     

                     ▲ Large size, small size

                     Please use it to protect the demons and Dracula that are popular now!

                     

                     ▲ The spider glows at night.

                     

                     

                     ▲ Shinjuku Lumine Agri Marche

                     I will bring Halloween Wreath to Marche!  !!

                     We look forward to welcoming you!

                     

                     

                     

                     Next, at the Kirishima garlic factory,

                     Singapore export delivery continues!

                     

                     ▲ Japanese salty taste

                     

                     ▲ Japanese curry flavor

                     

                     ▲ Nippina spicy pepper

                     

                     ▲ Kaoru's salted jiuqu garlic

                     

                     ▲ Kaoru's black garlic

                     

                     Singapore sales destination

                       Isetan Scotts, Mr. Tanglin,

                     Iroha Mart Plaza Singapura!

                     

                     

                     

                     Romantic agriculture!

                     Delivered to dining tables around the world!  !!

                     Make garlic delicious, fashionable, and energetic!

                     

                     

                     Let's eat Kaoru garlic today and come back to life!  !!

                     

                     Click here for delicious Kaori garlic ↓

                     Kagoshima black garlic specialty store Satsuma Kaori Farm online shop

                     Kagoshima black garlic online shop mail order site Kagoshima prefecture black garlic mail order [Official]

                     Kagoshima Prefecture's Kagoshima black garlic mail order is an effective black garlic for recovery from fatigue.  We will deliver the power of Satsuma to those who do their best through department store events and mail-order sales.  Black garlic recipe information using the popular black garlic is also popular.

                     Link

                     kaorinokuroninniku.jp

                     

                     Black garlic effect / efficacy Cancer prevention, immunity enhancement, antioxidant effect, anti-aging, anti-aging, blood smoothness, cold prevention, influenza prevention, energy enhancement effect, antibacterial effect, strong liver effect, cholesterol suppression effect, prevention of hypertension  , Prevention of menopause, prevention of constipation, improvement of poor circulation, promotion of appetite, promotion of hormone secretion

                     

                    #にんにく #ハロウィンリース #マルシェ

                    美味しい黒にんにくの通販はこちら!美味しい黒にんにくの通販はこちら!

                    にんにくナンパでのエピソード

                    0

                      おはようございます。鹿児島で農業している薩摩の薫農園の鹿児島にんにくブログです。【我が家の元気の素】薫のにんにくグッズを通信販売やマルシェ、店頭販売にて皆様にお届けしています。

                       

                      二子玉川ふたこ座マルシェご来店頂いた皆様ありがとうございました!

                       

                      店の前をフラフラ歩いてくる男性に、にんにくナンパしました!

                      その1

                      今夜のご飯は何か聞くとカツオだと言うから、だったら薫のにんにくたまり漬けを絶対購入するべきだとオススメしてお買い上げ頂きました!

                       

                      すると、翌日、昨日うちの主人がここで購入したにんにくたまり漬けが美味しくて、他の商品も欲しなって来ました〜!と奥様がご来店して下さいました。

                      ▲お客様より

                      カツオと薫のにんにくたまり漬け

                      奥様が写真撮って見せて下さいました。料理上手!

                      美味しく料理して下さってありがとうございました!

                      旦那さんも美味しく頂いて下さりありがとうございました!

                      薫のにんにくたまり漬け

                       

                       


                      にんにくナンパその2

                      先月の二子玉川ふたこ座マルシェでの話。

                      お疲れですか?と声かけるとお疲れだと言うので、だったら薫の黒にんにくを食べるべきだとオススメして薫の黒にんにくお買上げ下さいました。

                      すると、今月のマルシェに又来て下さり、

                      実は嘘だろうと思ってたけど、目覚めがスッキリするし、体が軽くなった、他のサプリ飲むよりこっちの方がいいと言ってリピートしに来て下さいました。

                      薫の黒にんにく

                       

                       


                      にんにくナンパで偶然と言う必然の出会いに感謝です!

                      来月11月23.24.25日二子玉川ふたこ座マルシェ又出店しますので皆様との再会楽しみにしています!!

                       

                       

                      最近、おじいちゃん、おばあちゃんからホームページを見たと言って電話連絡をよく頂きます。

                      ホームページは見れるけど、注文が出来ないとの事!

                      そんな方は是非、薫に直接つながるお電話でお問い合わせ下さい!

                      それぞれにあったにんにく商品ご案内します!

                      【公式】薩摩の薫農園website

                       

                       

                       

                      それでは、本日も薫のにんにく食べて元気に参りましょう!!

                       

                      【お知らせ】

                      10月22.23日新宿ルミネマルシェ出店

                       

                      黒にんにく効果・効能 

                      ガン予防、免疫力アップ、抗酸化作用、老化防止、アンチエイジング、血液サラサラ、風邪予防、インフルエンザ予防、精力増強作用、抗菌作用、強肝作用、コレステロールの抑制作用、高血圧の予防、更年期障害の予防、便秘の予防、冷え性改善、食欲の増進、ホルモンの分泌促進

                       

                       

                      Good morning.  This is the Kagoshima garlic blog of Satsuma's Kaori Farm, which is farming in Kagoshima.  [Genji of my home] Kaori garlic goods are delivered to everyone by mail order, Marche, and over-the-counter sales.

                       

                       Thank you to everyone who came to Futakotamagawa Futakoza Marche!

                       

                       I picked up garlic for a man walking around in front of the store!

                       Part 1

                       When I asked him what he was eating tonight, he said it was bonito, so I recommended that he should definitely buy Kaoru's garlic pickles!

                       

                       Then, the next day, the garlic pickles that my husband bought here yesterday were delicious, and I wanted other products too!  My wife came to the store.

                       

                       ▲ From the customer

                       Pickled bonito and scented garlic

                       Thank you for cooking deliciously!

                       

                       ▲ Kaoru garlic pickled in garlic

                       Kaoru garlic pickled in garlic --Kaoru black garlic Kagoshima prefecture black garlic mail order

                       kaorinokuroninniku.jp

                       800 yen

                       View product

                       

                       

                       Garlic Nampa Part 2

                       The story at Futakotamagawa Futakoza Marche last month.

                       Are you tired?  He said that he was tired, so he recommended that he should eat Kaoru's black garlic and bought Kaoru's black garlic.

                       Then, come back to this month's Marche,

                       I thought it was a lie, but he came to repeat me saying that he was awake and lighter, and that this is better than drinking other supplements.

                       

                       ▲ Kaori’s black garlic

                       Kagoshima black garlic 300g Kagoshima prefecture garlic Kagoshima black garlic mail order

                       kaorinokuroninniku.jp

                       3,000 yen

                       View product

                       

                       

                       Thank you for the inevitable encounter with garlic pick-up!

                       Next month, November 23.24.25, Futakotamagawa Futakoza Marche will open again, so I'm looking forward to seeing you again!  !!

                       

                       

                       Recently, I often get phone calls from my grandpa and grandma saying that they have seen the homepage.

                       I can see the homepage, but I can't order!

                       Please contact us by phone, which connects directly to Kaoru!

                       We will show you the garlic products that suit each one!

                       

                       ▲ [Official] Satsuma Kaori Farm website

                       Kagoshima black garlic online shop mail order site Kagoshima prefecture black garlic mail order [Official]

                       Kagoshima Prefecture's Kagoshima black garlic mail order is an effective black garlic for recovery from fatigue.  We will deliver the power of Satsuma to those who do their best through department store events and mail-order sales.  Black garlic recipe information using the popular black garlic is also popular.

                       Link

                       kaorinokuroninniku.jp

                       

                       Let's eat Kaori garlic today and come back to life!  !!

                       

                       【Notice】

                       October 22.23 Shinjuku LUMINE Marche store opened

                       

                       Black garlic effect / efficacy

                       Cancer prevention, immunity enhancement, antioxidant effect, anti-aging effect, anti-aging, blood smoothness, cold prevention, influenza prevention, energy boosting effect, antibacterial effect, strong liver effect, cholesterol suppression effect, hypertension prevention, menopause prevention  , Prevention of constipation, improvement of poor circulation, promotion of appetite, promotion of hormone secretion

                       

                      #にんにく #鹿児島 

                      美味しい黒にんにくの通販はこちら!美味しい黒にんにくの通販はこちら!


                      サイト内検索

                      カレンダー

                      S M T W T F S
                          123
                      45678910
                      11121314151617
                      18192021222324
                      25262728293031
                      << October 2020 >>

                      薫のイチオシ商品

                      最新の記事

                      カテゴリー

                      月別記事一覧

                      プロフィール